Respect...στα κοσμήματα!


Τα περισσότερα κοσμήματα που δημιουργώ είναι μοναδικά κομμάτια. 
Μπορώ όμως να φτιάξω κάτι ανάλογο με πολύ μικρές διαφορές από αυτό που βλέπετε. Αυτή είναι η μαγεία του χειροποίητου…κάτι μοναδικό!
Γι αυτό κι εσείς δεν έχετε παρά να τα φροντίζετε!
Εμείς σας δίνουμε συμβουλές για την φροντίδα τους, εσείς ακολουθείτε!

- Προστατεύστε τα κοσμήματά σας από άσχημα χτυπήματα και σκληρές χημικές ουσίες, όπως απορρυπαντικά, αρώματα, καλλυντικά, λακ, βαφές μαλλιών.

- Φορέστε τα αφού έχετε χρησιμοποιήσει τα καλλυντικά σας.
Προσοχή επίσης χρειάζεται και στο χλώριο της πισίνας αφού μπορεί να αποχρωματίσει το προϊόν.

- Αφαιρέστε τα κοσμήματά σας κατά την διάρκεια των οικιακών σας εργασιών καθώς μπορεί να τα γρατσουνίσετε  ή να σπάσετε τις πέτρες.

- Η αποθήκευση σε αεροστεγείς χώρους μπορούν να τα προφυλάξουν!





Συμβουλές αποστολής

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των χειροποίητων κατασκευών – κοσμημάτων! Αν είστε λάτρης των χειροποίητων τότε είστε στη σωστή σελίδα.
Στην ενότητα αυτή θα ήθελα να σας λύσω μερικές απορίες που ίσως έχετε σχετικά με την αποστολή των χειροποίητων ειδών που βλέπετε.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!!
  • ·     Η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (πληρώνετε δηλαδή και παίρνετε το πακέτο σας). Το κόστος είναι περίπου στα 4 €.
  • ·        Αφού σας αποστείλω την παραγγελία με τους κωδικούς που μου έχετε πει, 3-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή, θα λάβετε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο. Με αυτό το χαρτάκι καθώς και με την ταυτότητά σας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.
  • ·        Το πακέτο μένει περίπου 10 ημέρες στο ταχυδρομείο κι έπειτα επιστρέφεται (εδώ θα σας παρακαλούσα να είστε συνεπείς με την παραλαβή της παραγγελίας σας).
  • ·        Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε σίγουροι για την παραγγελία σας απλά μη παραγγέλνετε! Αν επιστραφεί το πακέτο, σας το ξαναστέλνω και χρεώνεστε 2 φορές τα έξοδα αποστολής.
  • ·        Αν για κάποιο λόγο δε σας έρθει ειδοποίηση μέσα σε 5 ημέρες από την ημέρα αποστολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλες οι συστημένες επιστολές έχουν bar code και μπορούν να αναζητηθούν εύκολα.
  • ·        Το ονοματεπώνυμο που δίνετε θα πρέπει να είναι αληθές και να είναι το ίδιο με την αστυνομική σας ταυτότητα.



Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!!